Haderslev: – Kom til Åben Bygge­plads på Jom­fru­stien lørdag den 20. april 2024

Fem orange containere er stillet op i Haderslev by fra Haderslev Dam til Haderslev Havn for at fortælle om byudviklings- og klimaprojektet på Jomfrustien. Det er disse containere, der nu tages i brug til åbent kontor på Gravene, ved Ridehuset og på Jomfrustien. Pressefoto Haderslev kommune

– Kom med indenfor på byggepladsen og se, hvordan arbejdet skrider frem, lyder det fra Haderslev Kommune.

Åben byggeplads

Lørdag den 20. april 2024 klokken 10-13 inviterer vi både børn og voksne til åben byggeplads på Jomfrustien. Alle er velkomne.

Mød entreprenøren, arkitekten, kommunen, forsyningen, museet og en masse andre, der er med til at få planerne om en klimapark på Jomfrustien til at blive til virkelighed.

For hele familien

Åben byggeplads er for hele familien. Kom og prøv vores hoppeborg, kom op at sidde i de udstillede maskiner, kom med en ting eller tegn en tegning til vores tidskapsel, gå på opdagelse på byggepladsen med vores skattejagt og en masse andre sjove ting.

For de særligt interesserede

I løbet af dagen kan du høre forskellige, små oplæg om arbejdet og planerne fra arkitekterne bag helhedsplanen for Jomfrustien og Museum Sønderjylland, Arkæologi Haderslev,

Program

Detaljeret program kommer på hjemmesiden op til arrangementet.

– Vi giver kaffe og kage til de første 500 besøgende og juice til alle børn. Du kan også besøge loppemarkedet på Super Brugsens p-plads, hvor der er mulighed for at købe pølser til rimelige penge.

– Vi anbefaler, at du parkerer ved Rådhuset på Haderslev Havn, hvor du kan gå til byggepladsen på Jomfrustien.

– Vi gør, hvad vi kan for at sikre adgang for alle, men det er en byggeplads, så vi kan ikke garantere at der er adgang til hele området for barnevogne, kørestolsbrugere, gangbesværede mv.

Kilde: Haderslev Kommune