Haderslev får højteknologisk bilvask med abonnement


Wash World har slået sig ned i Haderslev med en ny vaskehal, der vil fjerne lange køer ved hjælp af abonnementsløsninger, nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen.

Bilvask kan være en langstrakt affære med kødannelse og alt for meget ventetid. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Sådan lyder rationalet bag Haderslevs nye bilvask, der gør brug af ny teknologi og gør det muligt at vaske bilen med et meget lavt forbrug af vand uden på noget tidspunkt at stige ud af køretøjet.  

Vaskehallen i Haderslev er ubemandet og har åbent dagligt fra kl. 7.00 – 22.00. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden at stige ud af bilen. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

”I en travl hverdag sætter mange pris på, at man let og hurtigt kan få vasket bilen uden at skulle forlade førersædet. Faktisk er der ingen grund til at sidde i kø og bruge lang tid på at få bilen vasket, når man benytter sig af den tilgængelige teknologi på området,” siger Martin Olesen, COO i Wash World. 

Vaskehallen er udstyret med et biologisk vandrensningsanlæg, hvilket gør det muligt at filtrere, rense og i sidste ende genanvende vandet frem for konstant at bruge nyt. Metoden sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask, hvilket er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange.

Wash World gør desuden brug af en abonnementsløsning, hvor brugerne får ubegrænset bilvask fra 69 kroner om måneden, mens ikke-abonnenter vasker fra 39 kroner per gang via betalingskort eller MobilePay. Derudover sikrer en døgnåben help-desk, at kunder til alle tider kan få hjælp over telefonen, hvis behovet opstår.

Haderslevs nye bilvask er at finde på hjørnet af Sverigesvej og Moltrup Landevej. Her er 2 vaskehaller og 2 ’Vask Selv’-båse med skumudlæggere, børster og højtryksrensere. Wash World forventer at kunne åbne for de første kunder omkring 20. oktober. Der er gratis oprettelse ved tegning af abonnement frem til den 14. november. I weekenden den 12. til 14. november kan man desuden købe en bilvask for én krone.

”Med min egen baggrund fra Haderslev glæder jeg mig naturligvis over, at vi bliver en del af bybilledet og at vores kunder nu får endnu en tilføjelse til vores landsdækkende netværk af vaskehaller,” siger Martin Olesen fra Wash World.

Om Wash World
Danske Wash World har siden 2013 tilbudt prisførende, let og innovativ bilvask på medlemsbasis.  Prisen for et basis-medlemskab er 69 kr. pr. måned, mens enkeltvask starter ved 39 kr. Wash World har flere end 145 vaskehaller fordelt på cirka 75 lokationer i Norden. Virksomheden blev i 2020 nummer tre i Børsens Gazelle-kåring med en vækst på knap 2.000 procent over fire år. Mere info kan findes på washworld.dk, hvor det ligeledes er muligt at oprette sig som medlem.