Håndbold: To danske verdensmestre starter hos SG Flensburg-Handewitt

SG Flensburg-Handewitt har tegnet kontrakt med to danske verdensmestre for sæsonen 2023/24. Simon Pytlick og Lukas Jørgensen er klar til Danskerklubben syd for grænsen. Pressefoto

Danskerklubben i Flensborg, SG Flensburg-Handewitt, har tegnet kontrakt med to danske verdensmestre for sæsonen 2023/24. Det er med Simon Pytlick og Lukas Jørgensen. Med dette tiltag er den klubben startet på planlægningen af de næste par år.

Simon Pytlick har skrivet under på en kontrakt med SG Flensburg-Handewitt frem til 2027. Med den 22-årige verdensmester kommer et af håndboldens største stjerner til Flensborg Fjord. Han scorede ni mål i Danmarks seneste VM-finalesejr over Frankrig. Derudover blev han kåret til World Cup All Star Team som den bedste spiller i venstrehåndspositionen. Indtil videre har Pytlick spillet 20 landskampe og scoret 82 mål. Den farlige bagspiller vil øge variationen i SG Flensburg-Handewitt’s angrebsspil fra den nye sæson.

Lukas Jørgensen har skrevet kontrakt med klubben frem til 2026. Den 23-årige stregløber er kendetegnet ved sin stærke mentalitet og høje engagement. I starten af ​​året blev han også verdensmester med det danske landshold. Jørgensen har spillet 12 landskampe og scoret 38 mål.

Med deres nuværende klub GOG Håndbold vandt begge mesterskabet i Danmark i sæsonen 2021/22 og sikrede sig for nyligt Dansk Håndbold Cup. Lukas Jørgensen blev kåret som MVP ved pokalfinaleturneringen. Begge spillere brillerer med GOG i den nuværende EHF Champions League-sæson, Pytlick scorede 75 mål i 13 kampe og Lukas Jørgensen 67 mål i 14 kampe.

Kilde: SG Flensburg-Handewitt