Gennem ild og vand i Aabenraa

– Kære Aabenraa og omegns veteranforeninger, organisationer, værn og initiativer, 

– Vi vil gerne invitere jer til at besøge udstillingen GENNEM ILD & VAND, som står på Aabenraa bibliotek fra den 14.september til den 25.september, lyder det fra initiativtagerne til udstillingen i Aabenraa.

GENNEM ILD & VAND er en formidlingsudstilling der omhandler de danskere der har været udsendt til krig, kriser og katastrofer ude i verden siden 1948.

Det er Aabenraa kommune der finansierer besøget og giverskoler og den lokale borger i Aabenraa og omegnmulighed for, gennem den interaktive udstilling, at få mere viden om de danskere vi sender ud til verdens brændpunkter.

*Har du/I lyst til at være en del af udstillingen som frivillig, så skriv til: sara@udsendtafdanmark.dk – eller ring til Sara la Cour, på: 26 20 28 58.

Vi glæder os til at gå GENNEM ILD & VAND med jer.

Sæt X i kalenderen den 15.september! 

15.september, 18:00-21:00, inviterer Aabenraa kommune og Borgmester dig og din nabo til to timer på mission, på Aabenraa bibliotek.

Udstillingen åbnes, ikke med krudt, men med fire lokale veteraners personlige fortælling og en modereret samtale mellem de fire veteraner og publikum.

Se program og tilmeld dig via ÅBNING af Gennem Ild & Vand i Aabenraa

Aftenen er GRATIS, men husk, jævnfør COVID-19 retningslinier, tilmelding.

Be the first to comment on "Gennem ild og vand i Aabenraa"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*