Fra Mads Langer til The Sandmen live på Gazzværket i Aabenraa

The Sandmen spiller i Aabenraa. Pressefoto Kim Wendt.

Tre fede koncerter tre aftener i streg i Aabenraa, hvor du kan opleve både magisk pop, disco og rock.

Mads Langer har befundet sig i superligaen på den danske stjernehimmel i mange år. Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, er han mand for at levere en perlerække af smukke sange – som f.eks. ”Overgir mig langsomt”, ”Elephant”, “Me Without You” og ”Flawless”. Du kan opleve Mads Langer live på Gazzværket torsdag den 21. april, hvor han tager på tour med sit nye album ”Where Oceans Meet”. Her mødes de helt store oplevelser, kolliderer og bringer nye impulser til overfladen. De nye sange bindes sammen af nogle af de største hits fra nyere dansk radiohistorie, som ”Lightning”, ”Hanging With You” ”21:4” og ”Monsters In My Mind”. Albummet er blevet til i samarbejde med nogle af de største musikalske talenter og hitmagere som Eg White (Sam Smith, Adele, Pink, Dua Lipa, Celine Dion, Kylie Minogue), Evan Bogart (Beyoncé, Jason Derulo, Rihanna), Stuart Crichton (Selena Gomez, Backstreet Boys, Kesha), blot for at nævne et par stykker. “Der sker altid noget magisk, når Mads Langer går på scenen. Han er på alle måder en fantastisk kunstner, som har en god kontakt med publikum og aldrig er bange for at vise sin følsomme og sårbare side. Det kommer der nogle virkelige intense og smukke koncerter ud af, så det glæder jeg mig til at opleve i Aabenraa”, siger Susanne Gram Skjønnemann, Projektleder ved Aabenraa Live.

Samme uge nemlig fredag den 22. april kan du opleve Fyr og Flamme sætte ild til dansegulvet til discofest på Gazzværket. Danmarks ukronede dansegulvskonger, Fyr Og Flamme, er endelig klar med nye koncerter og festen slutter først, når de sidste toner fra synthesizeren har lydt og glimmertårerne er trillet ned ad de storsmilende kinder på publikum. Som selvudnævnte “teenageidoler, dine forældre kan forstå”, har de to kreative kammerater, Jesper Groth og Laurits Emanuel, sammen fundet ind til et helstøbt udtryk mellem 80’er[1]nostalgi og moderne dansksproget pop. Debutsinglen, ’Menneskeforbruger’, tændte den første glød i danskerne og satte hurtigt sit præg på de danske streaming-vaner. Opfølgeren, ’Kamæleon’, blev endnu en hitsingle og i 2021 bragede Fyr Og Flamme for alvor ind i alle vores hjerter, da sangen ’Øve Os På Hinanden’, blev endnu en evergreen i Dansk Melodi Grandprix. Deres nye album udkom i august og mon ikke den både står på velkendte hits og helt ny musik, når Fyr Og Flamme indtager scenen Gazzværket.

Lørdag den 23. april rundes ugen af med koncert med The Sandmen. Bandets kærlighed til live optræden har altid været særligt vigtigt og inspirerende. Både for udviklingen af ny musik, og for kammeratskabet, men især for at høste den energi mellem scene og publikum, som er en fuldstændig uvurderlig del af den benzin, bandet bruger i alt videre arbejde. Koncerten afvikles i en periode, hvor indspilningen af det næste Sandmen album er i fuld gang, og muligheden for at afprøve nyt materiale er oplagt. Koncerten er en gylden mulighed for at opleve musikken leveret på The Sandmens groovy, hårde og direkte måde. Sandmen siger selv: ”Det er det her vi gør. Det vi elsker mest. Klart mest. På en scene foran et publikum. Direkte levering og direkte afregning. Levende musik. Spænding og energi. Den lækreste og vildeste energi. At lykkes med at overgå os selv, når vi spiller live. Nå helt derud hvor bandet bliver én flydende størrelse. Spille sammen. Lade det utilsigtede ske, elske mislyde, små fejl, alle farverne… og så det ultimative af det hele, nemlig når publikum rejser helt med hele vejen”. Det bliver en forrygende uge i livemusikkens tegn!

Køb billet til koncerterne via www.aabenraalive.dk

Kilde: Aabenraa Live