Flere tilskuere til idrætsarrangementer

Der er nu politisk opbakning til, at Superliga-ordningen bliver udbredt til andre udendørs og indendørs idrætsarrangementer med flere end 500 personer. Der vil stadig gælde en række særlige retningslinjer og restriktioner.
Aftalen kommer til at gælde for arrangementer inden for både den professionelle idræt og amatøridræt som for eksempel fodbold, håndbold, ishockey, hestesport, badminton og motorsport. Mesterskaber og DBU’s arrangementer er også med i ordningen.

Kulturminister Joy Mogensen siger:
”Vi skal have mere gang i idrætten i Danmark. Vi bruger de erfaringer, vi har fået fra Superligaen, og udbreder dem til andre idrætsbegivenheder. Det er gode nyheder for håndbolden, ishockeyen, speedway, fodbolden, hestesporten og mange andre af de sportsgrene, som normalt tiltrækker et større publikum.

Der kommer stadig til at være afstandskrav og en begrænsning på 500 i alle sektioner. vi skal ikke gamble med hinandens sundhed. Men vi et skridt i en ansvarlig genåbning af vores samfund.”

Her er den nye aftale
I forlængelse af den politiske aftale den 28. august 2020 er regeringen (Socialdemokratiet), Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Konservative og Alternativet nu enige om yderligere genåbning af større idrætsarrangementer.

Læs hele aftalen

Be the first to comment on "Flere tilskuere til idrætsarrangementer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*