Et brag af en Stubbæk Familiefestival 2024

Der var gang i den med masser af glade deltagere ved årets Stubbæk Familiefestival. Privat foto

Den 1. juni skinnede solen fra en skyfri himmel og skabte den perfekte ramme for den livlige og festlige Stubbæk Familiefestival, der blev afholdt for 11. gang. Mange glade mennesker strømmede til Ensted Naturpark for at deltage i den lille, hyggelige festival. Festivalpladsen summede af glæde og begejstring med musik og aktiviteter.

Adskillige mennesker var kommet til Stubbæk for at nyde den dejlige atmosfære og mødes med venner og bekendte. Til det voksne publikum var der en cocktailbar med mange forskellige, lækre drinks, som bidrog til den festlige og afslappede stemning.

“Vi er utrolig glade og taknemmelige for den fantastiske opbakning til festivalen,” siger Ebbe Bundesen, formand for festivalen.

“Det gælder hele vejen rundt med generøse sponsorer, talentfulde bands, engagerede frivillige og et entusiastisk publikum. Alle bidrager til at gøre festivalen til noget helt særligt.”

I år var der ekstra mange spændende aktiviteter for børnene om eftermiddagen. De kunne lege i et sjovt hoppeland, blive fortryllet af en dygtig tryllekunstner og få flotte ansigtsmalerier, blandt mange andre oplevelser. Dette tiltrak mange børnefamilier til arrangementet. På pladsen kunne man som sædvanligt købe læskende drikkevarer, pølser samt slik og is til børnene. Ved aftensmadtid var der også mulighed for at nyde en lækker helstegt pattegris med frisk salat.

Sidst på aftenen kunne de voksne synge og danse med til Queen-sange fremført af det energiske band Keen On Queen, der var dagens festlige finale.

Ebbe Bundesen tilføjer:

“Vi ser allerede nu frem til næste års festival med stor glæde og spænding, som igen vil blive afholdt første lørdag i juni 2025.”

Kilde: Stubbæk Familiefestival