Åbent Hus hos EUC Syd i Tønder – se programmet her

Lørdag d. 29. januar holder EUC Syd Åbent Hus i Tønder kl. 10-13. Alle med interesse for erhvervsuddannelser, htx og efteruddannelse er velkomne.

Formiddagen vil byde på et hav af muligheder for at få et godt indtryk af de forskellige uddannelser og få en snak med lærere, elever og vejledere.

EUC Syd byder på kaffe, te og måske en smagsprøve, som man kan nyde undervejs.

– Du vil også kunne opleve vores uddannelser på forskellige måder og flere har forberedt lidt til de gæster, som kommer forbi. Igen i år står en gruppe af elever klar til at guide besøgende rundt på adressen. Besøgende kan blandt andet prøve at skifte en stikkontakt hos elektrikerne, købe lækkert bagværk lavet af eleverne, og naturligvis få en snak med lærere og elever fra de forskellige uddannelser – så der er nok at se og opleve.

Man kan få et kig ind til lokomotivførerne, elektrikerne, smedene, bagerne og skorstensfejerne.

Kl. 11 vil man også kunne deltage i et informationsmøde om teknisk gymnasium.

Vi står klar

Guiderne står klar i Tønder – så hvis du har brug for hjælp, en rundtur eller gerne vil vide mere om f.eks. undervisningen eller praktikpladser, så er der rig mulighed for det.

Er du besøgende fra 9., 10. eller tilsvarende (måske fra en efterskole)? Så kan du lære, hvordan man starter på en erhvervsuddannelse ved at vælge en fagretning/grundforløb 1. Er du ældre, eller det er over 2 år siden, du forlod folkeskolen, så skal du starte på grundforløb 2.

Dagens program