Aabenraa: oplev den ultimative kærlighedshistorie udspille sig i parken ved Brundlund Slot tirsdag den 12. september

Pressefoto: Museum Sønderjylland

Den 12. september besøger TNT Britain Aabenraa med deres friluftsteater, og i år er det den smukke og tragiske fortælling om Romeo og Juliet.

TNT Theatre har et internationalt ry for at præsentere dynamiske og spændende opsætninger af William Shakespeares hovedværker.

Levende musik, kraftfuld koreografi og en enkle spillestil giver publikum mulighed for at opleve Shakespeares store kærlighedshistorie, som publikum gjorde på et teater i London for omkring fire hundrede år siden.

I denne opsætning er stykket befriet for klichéerne fra West Side Story og filmen med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, og genopdages som en historie, ikke om gadebørn, men om “to huse, der begge er ens i værdighed”.

Dette er en tragedie om klankrig, om en by i voldeligt kaos, splittet af familiefejder, hvor to unge elskendes død får de stridende parter til endelig at komme til fornuft.

Verona er bragt til scenen i al sin klassiske pragt, latinske lidenskab og barokke dekadence. Dette er et Italien, hvor ære, stolthed og familieloyalitet er vigtigere end moral, fred og kærlighed.

Info:

Den 12. september

Kl. 18.00 – 20.00

Forestillingen foregår på engelsk

Forestillingen vil fungere godt til udskolingen. 

Billetterne købes på dagen ved ankomst til Brundlund Slot enten via mobilepay eller kontant. 

Voksen: 250 kr. 

Børn under 18 år: 120 kr. 

Elever og studerende: 120 kr. 

Kilde: Museum Sønderjylland