Aabenraa Kommunes nye direktør for Plan, Teknik & Miljø er et velkendt ansigt

Ditte Lundgaard Jakobsen vender 1. december tilbage til Aabenraa Kommune. Denne gang i en stilling som ny direktør for Plan, Teknik & Miljø. Det seneste cirka halvandet år har hun bestridt en tilsvarende stilling i Tønder Kommune.

Ditte Lundgaard Jakobsen vender tilbage til Aabenraa Kommune. Denne gang som direktør i Plan, Teknik & Miljø. Foto: Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommunes nye direktør for Plan, Teknik & Miljø, Ditte Lundgaard Jakobsen, lander i sin nye stilling med direktørerfaring fra Tønder Kommune og en god portion erfaring fra flere år i Aabenraa Kommune.

– Jeg glæder mig enormt til at vende tilbage til Aabenraa Kommune. Jeg ser frem til at være med til at realisere de visioner, der er for udvikling af kommunen. Jeg brænder for Aabenraa Kommune, og jeg synes, at kommunen bevæger sig i en meget spændende retning, som jeg gerne vil være med til at understøtte. Jeg glæder mig også til at videreudvikle på blandt andet samarbejdet med erhvervslivet i kommunen, siger Ditte Lundgaard Jakobsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Personligt ser jeg også frem til igen at arbejde sammen med politikerne og medarbejderne i Aabenraa Kommune. Vi har tidligere haft et godt samarbejde, og jeg er sikker på, at det kommer til at fortsætte.

41-årige Ditte Lundgaard Jakobsen har siden sommeren 2019 været direktør for Teknik & Miljø i Tønder Kommune.

Det var et enigt indstillingsudvalg og Byråd som ansættelsesudvalg, der pegede på Ditte Lundgaard Jakobsen.

– Vi får en direktør, som fra dag ét kender kommunen og kan bidrage til den gode udvikling. Ditte kender til de nære problemstillinger, og hun har erfaring i at kigge mod de langsigtede og mere udviklingsbaserede opgaver. Jeg glæder mig til igen at arbejde med Ditte om at skabe de bedste rammer for vores borgere, virksomheder og gæster og turister, siger borgmester Thomas Andresen.

Kommunaldirektør Tom Ahmt glæder sig over, at Aabenraa Kommunes Direktion igen er fuldtallig:

– Jeg er meget glad for, at Ditte vender tilbage til Aabenraa Kommune. Vores samarbejde har altid været godt, og jeg glæder mig til, at Ditte træder ind i Direktionen. Vi kender allerede hendes store faglige kvaliteter, og dem ser vi frem til at kunne udnytte bedst muligt på Plan, Teknik & Miljø-området. Samtidig har Ditte et positivt og konstruktivt væsen, som jeg er sikker på, vi alle får glæde af, siger han.

Som tidligere chef for Byråds- og Direktionssekretariatet i Aabenraa Kommune og en samlet erfaring på ti år i kommunen kender Ditte Lundgaard Jakobsen allerede kommunen godt. Hun bor i Aabenraa sammen med sin mand Asbjørn og parrets tre børn.