AABENRAA: Information om nødpasning på børne- og skole området i Aabenraa Kommune

Fra mandag 16. marts er alle institutioner på børne- og skoleområdet i Aabenraa Kommune lukket. Der er dog mulighed for nødpasning, hvis man som forældre informerer skolen eller dagtilbuddet om sit behov senest i morgen fredag 13. marts.

Aabenraa Kommune følger myndighedernes anbefalinger og iværksætter en række tiltag for at forsinke smittebredningen af covid-19. Det betyder, at institutioner på børne- og skoleområdet fra mandag 16. marts har lukket. Dog er der et nødberedskab parat for børn i dagtilbud og dagplejer samt indskolingen, hvis der opstår behov for nødpasning. Det er vigtigt at understrege, at nødpasning kun gælder for de forældre, der selv varetager en nødvendig jobfunktion – det er stadig opfordringen, at man som forældre forsøger at finde pasning på anden vis.

Har man som forældre behov for nødpasning, fordi man selv varetager en nødvendig jobfunktion, skal man senest i morgen, fredag 13. marts, kontakte sit barns institution eller skole. Det er vigtigt, at man melder sit barn til nødpasning, da en eventuel nødpasning vil foregå på de enkelte institutioner, fordi det stadig er ambitionen at holde forsamlinger på et minimum for på den måde at begrænse smitten.

Specialtilbud

Specialområdet under Børn og Skole i Aabenraa Kommune holder stadig åbent. Konkret drejer det sig om specialbørnehaven Lille Kolstrup, specialskolen Fjordskolen samt de tre specialrækker på Hærvejsskolen, Lyreskovskolen og Kongehøjskolen – der opfordres også her til at holde sine børn hjemme og finde pasning på anden vis, hvis det er muligt.

Aabenraa Kommunes onlinefunktioner under Børn og Skole holder åbent som vanligt.

Be the first to comment on "AABENRAA: Information om nødpasning på børne- og skole området i Aabenraa Kommune"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*