Aabenraa Gadeteater Festival 2022 – Vi siger tak for den gode modtagelse

- En stor tak til publikum i Aabenraa, og til alle dem, der støttede Aabenraa Gadeteater Festival 2022, lyder det fra Zelis Niegaard, der er festivalleder. Foto: Bent Schulz/Marskfotografen.dk

– På vegne af vore kunstnere, hjælpere og medarbejdere, der igen alle har gjort deres bedste for at underholde publikum i Aabenraa – både på gågaden, Storetorv og Sønderstrand – vil vi gerne sige tak for den gode modtagelse, vi har oplevet, lyder det fra en begejstret Zelis Niegaard, der er festivalleder.

– Vore kunstnere fik stor hjælp af et særdeles veloplagt publikum, der, børn, unge som voksne, gerne spillede med.

Og det er her en stor del af kunsten ligger.

At gøre publikum til medspillere.

– Også en stor tak til Teater i Aabenraa, Aabenraa Kommune, Sydbank, BHJ-fonden, Turistforeningen for Aabenraa og grænselandet og Under Sejlet.

– Det skulle glæde os at få lov til at underholde publikum i Aabenraa igen, slutter en glad Zelis Niegaard.

– Takket være de mange lokale hjælpere blev Aabenraa Gadeteater Festival 2022 en stor succes, fortæller Zelis Niegaard, der er festivalleder. Foto: Bent Schulz/Marskfotografen.dk

NB! Man kan se/gense nogle af arrangementerne fra Aabenraa Gadeteater Festival 2022 på bl. YouTube og TikTok – på sidstnævnte medie har et af arrangementerne fået “vind i sejlene” og pt. nærmer sig 500.00 visninger.