Aabenraa-dreng ny direktør for Skærbækcentret

Aabenraa-drengen Bjarne Jønson Buthler, der er udpeget som ny direktør for Skærbækcentret, og han tiltræder sin stilling den 1. juni 2024. På billedet til venstre sammen med den nuværende direktør Søren Hansen. Pressefoto

– Vi har fundet en ny leder af Skærbækcentret, fortæller Jan K. Hansen, formand for Fonden Skærbækcentret og Bent P. Hansen, formand for Foreningen Skærbækcentret.

Det er Aabenraa-drengen Bjarne Jønson Buthler, der er udpeget som ny direktør for Skærbækcentret, og han tiltræder sin stilling den 1. juni 2024.

Bjarne Buthler arbejder i dag som direktør for Hotel Des Nordens i Flensborg, et job han har bestridt siden 2020. Tidligere har Bjarne været direktør for Restaurant under Sejlet, været selvstændig med Cafe Buthler og arbejdet som faglærer og international koordinator på EUC syd.

Bjarne er 46 år og bor i Aabenraa sammen med sin familie bestående af Sabrina og fire børn.

Som tidligere meldt ud, har Skærbækcentrets nuværende leder gennem mere end 26 år, Søren Hansen valgt at trække sig tilbage, for at nyde senior-tilværelsen.
Dog kan vi oplyse at Søren, efter en indkøringsperiode sammen med Bjarne, efterfølgende også fortsat vil være en del af centret som ambassadør, vært og til andre opgaver.
– Det er vi selvfølgeligt glade for slutter Jan K. Hansen og Bent P. Hansen.

Kilde: Skærbækcentret