Gule omkørsels-skilte ved Hellevad og Mjøls viser vejen fra den spærrede Kassøvej

De gule omkørselsskilte ved Hellevad og Mjøls viser vejen fra den spærrede Kassøvej. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

I forbindelse med i etablering af nyt PtX-anlæg på Kassøvej ved Kassø, skal der etableres en afskærende spildevandstrykledning fra anlægget og frem til til eksisterende spildevandsystem nord for Hjordkær by samt fjernvarmeledninger frem til eksisterende fjernvarmesystem i Hærvejen.

Aabenraa Fjernvarme A.m.b.a etablerer 2 stk. Ø 560 mm fjernvarmeledninger til udnyttelse af overskudsvarme fra PtX-produktion, og Arwos Spildevand A/S etablerer 1 stk. trykledning for bortledning af spildevand.

Projektet vil medføre opgravning i Kassøvej, Kirkegade og Gl. Kirkevej. Anlægsarbejdet udføres af entreprenørfirmaet Nørgaard Anlæg, Ribe.

I forbindelse med projektet vil de vejstrækninger der opgraves, blive afspærret for gennemgående kørsel og omkørselsrute vil blive anvist med gule ”omkørsels-skilte”.
Ved opgraving i Kassøvej fra indkørsel til PtX-anlægget og frem til Nr. Ønlevvej etableres omkørsel som vist på nedenstående kortbilag. Kortbilag vil løbende blive udskiftet/ajourført her i takt med anlægsarbejdets fremdrift.

Gule omkørsels-skilte ved Hellevad og Mjøls viser vejen fra den spærrede Kassøvej – kort – Arwos

Se kortet her: Arwos