Borgmesteren indvier ny SFO i Tønder

Tora finder Holger i den nye SFO på Marieskolen. Pressefoto

Efter omfattende renovering indvier Tønders borgmester, Jørgen Popp Petersen, Marieskolens nye SFO. SFO’en har til huse i skolens nyest indkøbte bygning, og både børn og voksne glæder sig til rigtigt at tage lokalerne i brug.

Længe ventet indvielse
Marieskolen overtog i starten af 2022 lokalerne, der tidligere har huset Nyapostolsk Kirke. Allerede en rum tid forinden var skolen blevet kontaktet af menigheden, som kunne varsle et salg – et salg, der for Marieskolen, var længe ventet. Skolen er siden starten i 2015 kun blevet større, og flere elever kræver mere plads. Derfor blev det også hurtigt et ja tak, da salgstilbuddet lød.

Øverste etage gik til SFO’en
I takt med at der er kommet flere elever på skolen, har behovet for skolens SFO naturligt også ændret sig, og det blev derfor besluttet, at skolens SFO skulle have lov til at indrette sig på øverste etage, hvor der tidligere har været en lejlighed. ”Det er en kæmpe gave for os, at vi får lov til at skabe vores egne rammer heroppe under taget,” siger SFO-leder, Vicki Rasmussen, der igennem det seneste halvandet års tid sammen med skolens pedeller og de øvrige pædagoger i SFO’en har knoklet for, at alt skulle være klar til dette års skolestart.

Og sådan blev det.

Godkendelsen kom, og på mandag d. 4. september kl. 14.00 indvies SFO’en, når Tønders borgmester, Jørgen Popp Petersen, klipper snoren.