2,6 mio. kr. til udvikling og branding af bæredygtig outdoor-camping

Med et samlet budget på knap 5,3 mio. kr. vil et nyt projekt understøtte en ændring af campingproduktet til at blive en bæredygtig, naturbåren overnatningsform af høj kvalitet. Derudover skal der udvikles et nyt brand og en ny kernefortælling for bæredygtig outdoor-camping.

Et nyt projekt målrettet campingerhvervet har netop fået Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses tilsagn om 2,6 mio. kr. Projektet med navnet ’CAMP NOW – Building sustainable outdoor camps and brands’ vil udvikle bæredygtig outdoor-overnatning af høj kvalitet. Derudover vil projektet eksekvere en brandingindsats, der skal skabe kendskab og opmærksomhed hos prioriterede målgrupper.

”CAMP NOW giver os mulighed for at arbejde langsigtet og strategisk med campingerhvervet – målet er at understøtte en transformation af både produkt og brand, så camping udvikles og opleves som det bæredygtige outdoor-tilbud, det har et åbenlyst potentiale til at blive. Det er en udvikling, som en del af campingerhvervet allerede har spottet og arbejder med. Med CAMP NOW får vi sammen med gode partnere mulighed for at gøre en markant og langsigtet indsats for campingerhvervet,” siger Mette Greisen Damsgaard, specialkonsulent i Dansk Kyst- og Naturturisme.

Projektet har netop fået Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses tilsagn om ca. 2,6 mio. kr., og med et samlet budget på knap 5,3 mio. kr. kan projektet nu blive en realitet.

Fakta om CAMP NOWProjektet har et samlet budget på 5.290.000 kr.
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter projektet med 2.645.000 kr. fra puljen for lokale og tværgående turismeprojekter
Partnerne i projektet er VisitDenmark, Camping Outdoor Danmark, DigitalLead, Energy Cluster Denmark, Destination Nordvestkysten, Destination Sønderjylland, VisitAarhus, Destination Fyn, VisitSydsjælland-Møn, Visit Lolland-Falster og Destination Bornholm
Projektet løber fra 1. august 2020 til 31. juli 2022

Be the first to comment on "2,6 mio. kr. til udvikling og branding af bæredygtig outdoor-camping"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*