Universe i Nordborg kalder alle hundeelskere til Hundens Dag lørdag den 27. april

Lørdag den 27. april åbner Universe på Nordals op for en helt ny dag i parkens historie: Hundens dag, hvor alle hundeejere inviteres til nogle spændende timer med og omkring menneskets bedste ven. Firmaet Agrosam, Birgitte Andersen fra Kørende Dyrlæge og foreningen Danmarks Civile Hundeførerforening fra Broager deltager med deres ekspertise på hver deres forskellige områder.

“Det bliver spændende for os at møde og tale med parkens gæster om vores fælles interesse for hunden. Normalt er vi mest på udstillinger og messer, men ser frem til nogle gode timer, hvor der er tid til at tale om foder, legetøj og pelspleje. Sammen med dyrlægen og DCH fra Broager vil jeg sige, at alle hundeelskere kan gå derfra med nyttig viden om hunden,” udtaler Ellen Rotman, ejer af Agrosam.

Birgitte Andersen fra Kørende Dyrlæge vil svare på spørgsmål, som de fremmødte gæster måtte have omkring deres hunds sundhed. Gæster uden hund kan også få en god snak med dyrlægen om små og store problemer i forhold til de fleste dyr.

Danmarks Civile Hundeførerforening afdeling Broager kommer og giver gode råd om adfærd, træning, agility, fitness og meget mere. Parkens gæster kan møde dem ved raketbanen, hvor de har opstillet dele af en bane, der kan afprøves af hundene med deres ejere.

På dagen bliver der et stort indhegnet hundeområde i parken, hvor alle de besøgende hunde kan tumle og lege, det er dog på hundeejerens eget ansvar.

Fakta om hund i Universe:

Alle hunde er velkommen I Universe og hundeejerne kan få udleveret et hundekort, der viser de 12 steder i parken, hvor der er hundeområder med vandskåle og hvileplads i skyggen. Der udleveres poser til efterladenskaber i informationen.

Hunde skal altid være i snor og de må gerne være på terrasserne ved spisestederne, men ikke i spisestederne og bygningerne. Førerhunde og servicehunde er tilladt i alle bygninger, med ID-vest.

Program for dagen:

Kl. 10.00 – Parken åbner for alle gæster.

kl. 11.00 – 14.00 Hundens dag.

Kl. 17.00 – Parken lukker og tak for i dag.

Om Universe Science Park:

Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 144.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

Se mere på www.universe.dk

Kilde: Universe