Turismeprisen Sønderjyllands Initiativpris 2024 gik til Vojens Speedway Center/Jacob Olsen

Pressefoto - Destination Sønderjylland

– Forleden hyldede vi turismen i Sønderjylland og de mange ildsjæle, der arbejder for at udvikle og sælge spændende oplevelser i Sønderjylland til gavn og glæde for lokale såvel som turister, lyder det fra Destination Sønderjylland. 

Mere end 120 aktører fra det sønderjyske turisterhverv var samlet på Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg, hvor programmet bød på nyt fra Destination Sønderjylland, netværk og sparring og ikke mindst oplæg fra VisitDenmarks markedschefer på hhv. det tyske og hollandske marked, så turisterhvervet kunne gå hjem med en masse ny viden og insight på de to vigtigste udenlandske markeder for Sønderjylland. 

Sidst på dagen skulle vinderen af Sønderjyllands vigtigste turismepris findes, nemlig “Sønderjyllands Initiativpris” 2024. 

Det er turisterhvervet selv, der har nomineret de 7 kandidater, der var med i kapløbet om at vinde udmærkelsen, der gives til en virksomhed eller person, der har gjort sig bemærket i turismelandskabet i Sønderjylland og hyldes for deres initiativer og indsatser. 

De nominerede var: 

Masker i Marsken, Als Turbåde, Marskdestilleriet, Als Kloster, Slusen Højer, Vores Marsk og Vojens Speedway Center/Jacob Olsen. 

Afstemningen foregik på stedet i pausen og det var tæt løb, men sidst på aftenen kunne det så afsløres at vinderen af “Sønderjyllands Initiativpris” 2024, blev:

Vojens Speedway Center/Jacob Olsen 

Begrundelsen for nomineringen: 

For at skabe et forum for vækst og netværk, der er med til at forstærke og markere Sønderjylland og for at udvikle events og initiativer, der er med til at generere overnatninger i det syd- og sønderjyske. 

– Stort tillykke med prisen til Vojens Speedway Center og direktør Jacob Olsen! 

Kilde: Destination Sønderjylland

Frisk video:

@erikegvadpetersen TØNDER: Netto genåbnede som Netto 3.0 – Læs hele artiklen på www.sydnyt.dk – GRATIS nyheder fra HELE Sønderjylland – HVER DAG – #tønder #netto #sydnytdik #erikegvadpetersen ♬ original sound – www.sydnyt.dk