Tønder: Oplev Bubber fortælle om livsglæde og positivitet

Brug en efterårsaften på et uforglemmeligt aftenforedrag med tv-personligheden Bubber om positivitet og livsglæde. Foredraget bliver holdt i salen på Marieskolen den 24. oktober kl. 19.00

Bubber er kendt i hele landet for sin bemærkelsesværdige evne til at udfordre sig selv, tage nye veje og overskride grænser. Dette foredrag giver deltagerne et indblik i, hvad der giver Bubber modet til at omfavne udfordringer, og hvordan vi alle kan arbejde bevidst på at bevare en positiv livsindstilling.

Han deler værdifulde indsigter om at møde verden og andre mennesker med åbenhed og uden fordomme. Bubber inspirerer til at se udfordringer som muligheder og livet som en uendelig kilde til glæde.

Dette er en enestående mulighed for at få en peptalk fra en af Danmarks mest elskede personligheder og lære, hvordan man kan blive et mere positivt og ordentligt menneske.

Foredraget finder sted i salen på Marieskolen, Richtsensgade 12, 6270 Tønder, den 24. oktober kl. 19.00-21.00. Billetter til foredraget koster 179 kr. De kan købes på Billetto.dk eller ved at sende en e-mail til adm@marieskolen.dk, hvor man kan få hjælp til billetkøb.

Sørg for at få din billet i god tid til dette inspirerende foredrag med Bubber og deltag i en uforglemmelig aften med fokus på positivitet og livsglæde.

’Vi er glade for at kunne trække Bubber til Tønder, og vi glæder os over, at vi som arrangører kan åbne dørene for alle interesserede i Tønder og omegn. Bubber er en spændende tv-personlighed, som er velkendt på tværs af generationer i Danmark. I dette foredrag er der fokus på livsglæde og et positivt syn på livet – det kan vi alle få noget godt ud af’, siger Marieskolens ledelse, der står bag arrangementet.

Foredraget er for alle, og der vil være mulighed for køb af kaffe og kage i pausen.

Kilde: Marieskolen