Tønder: Modern World spiller hos Norlyk torsdag den 25. august kl. 18.00

Der er tale om et modent band, bestående af garvede og landevej-galvaniserede musikere. De har en ny-klassisk sound, der på en gang klinger velkendt – og samtidig er bandets helt egen. Inspirationen kommer fra Tracy Chapman, Alanis Morissette, Anouk og Eric Clapton!

Modern World bevæger sig rundt i nutiden med fast greb om fortiden. 

Vejen til den moderne verden har rødder i 60’ernes rock’n roll, 70’ernes dansemusik, 80’ernes funk og heavy metal, 90’ernes blues og beachparties. 

Bandets medlemmer har været vidt omkring. 

Med udgangspunkt i hollandske Anouks musikalske univers er der skruet op for rocken i bandet “Modern World”. 

Hvordan beskriver man bedst lyden af Modern World? Måske som en v8 motor, godt gemt i et gammelt folkevognsrugbrød. 

Den lyder fantastisk i stille tomgang, og man aner det brøl af et overskud som gemmer sig under motorhjelmen. 

Lad ikke indregistreringsattesten snyde dig – her har du en rutineret hot-rod, som ligger solidt i svinget – med stilsikkert vejgreb.

Men Modern World er også ungdommelig spilleglæde og musikalsk legelyst, som i den grad går op i en højere endhed, når “de gamle drenge” giver den gas og den karismatiske forsangerinde og fænomenale femme fatale Karen K sætter sig veloplagt i førersædet, hvor hun med både elegance, lethed, rå kraftudfoldelse klarer de farlige kurver.

Energien og pulsen er høj, hvilket kan ses og mærkes. Bandets begejstring tager dig med ud over scenekanten, og inviterer dig med på en musikalsk rejse, hvor du både kan få luftet stemmebåndet, løsnet slipset, blæst lungerne igennem, og ikke mindst motioneret støddæmperne.  

Repetoiret spænder over Tracy Chapman, Alanis Morissette, Anouk, Danser med Drenge og Eric Clapton m.fl. Altsammen leveret med en ny-klassisk sound, der på en gang klinger velkendt – og samtidig er bandets helt egen, med et islæt af grunge-rock lyd der ikke vidner om at gennemsnitsårgangen ligger på omkring 1958.

Er du klar på at trykke den af med a´ pedal til a´ metal? Modern World maler byen Ferrari-rød, giver det populærmusikalske bagkatalog baghjul, og leverer med garanti bundgas og dækrøg til din næste vejfest….

Modern World består af:

Karen H. Kirkholm, Vocal – Bo Bramming, Keys – Claus M. Hasselriis, Guitar – Henning Mohyla, Bass – Henning Rossen, Drums