Tønder: Lokal bedemand fører Marskens Begravelsesforretning videre


Siden 2009 har Marskens Begravelsesforretning været drevet og ejet af bedemand Kaj
Mikkelsen. Kaj har i et stykke tid ønsket at trække sig tilbage og ønsket at finde en lokal
person der kunne føre forretningen videre.


Den nye ejer bliver Glenn McPherson Houborg.

Glenn er 52 år og er gift med Tine, der vil hjælpe til hvor hun kan. Sammen har de to døtre på hhv. 24 og 22, samt et barnebarn på 3 år. Glenn har været bedemand i halvandet år og har længe haft et ønske om at have fod under eget bord.
– Der kommer ikke til at ske de store forandringer i begravelsesforretningen i starten, siger Glenn.

– Jeg ønsker at fortsætte i samme form som Kaj har gjort. Så den største forandring er et nyt hoved i spidsen for forretningen.


Fremtiden

Visionen er at hjælpe familier i en meget svær fase i livet. Begravelsesforretningens kunder skal føle at de bliver hjulpet på en rolig og tryg måde, således familien kan få en værdig afsked med deres kære.
Værdierne bygger på Etik, Ordentlighed, Nærvær og Tillid.
Ændringerne, der vil ske over tid, vil være med øje for bæredygtighed, og en grønnere linje, men det skal give mening og ikke være en bekostelig affære for familierne der har mistet en kær. Som start vil Glenn gå så meget som det er muligt i embedsmedfør.

– Som bedemand kører man ofte i bil, så ved at gå så meget som muligt, kan man gøre lidt godt for miljøet på en lavpraktisk måde, siger Glenn.
Glenn håber at familier fortsat vil kontakte Marskens Begravelsesforretning, en tryg og rolig afsked med dine kære hos Tønderegnens lokale bedemand.
Nu glæder Glenn sig til at trække i arbejdstøjet og være der for familier der måtte få brug for ham.
Tiden frem til overtagelsen skal bruges på bl.a. at finde egnede lokaler til forretningen og ellers få lavet aftaler med underleverandører og lignende.


Marskens Begravelsesforretning skifter hænder d. 1. januar 2024.

Kilde: Marskens Begravelsesforretning