TØNDER: Kidzbyc – nu også på nettet

For 25 minutter siden gik Charlotte på nettet med www.kidzbyc.dk med rigtig gode Black Friday tilbud og meget andet.

– Det er ønsket om at komme ud til endnu flere kunder, selvom jeg har mange trofaste butikskunder, og dem glæder jeg mig fortsat til at se, byde indenfor og få en god snak fortsat i butikken på gågaden, lyder det fra Charlotte.

Det er således stadig muligt at støtte en lokal selvstændig butik.

Webshoppen på www.kidzbyc.dk viser endnu ikke det komplette udvalg fra den fysiske butik, men den vil løbende blive udvidet. Enkelte Brands vil dog kun blive forhandlet via butikken på gågaden eks. Hummel.

Jeg glæder mig over at kunne give mine kunder muligheden for at shoppe og gøre brug af mine gode tilbud hele døgnet rundt.

Og fortsat velkommen i butikken på gågaden.

Velkommen hos KIDZbyC!

Mit navn er Charlotte, og jeg er rigtig glad for, at du har valgt at handle hos

KIDZbyC. Jeg er gift og mor til to voksne børn og mormor til to skønne piger, som alle inspirerer mig til at gøre det bedste for butikkens kunder.

Vi står altid klar, til at yde den bedste service og gøre dit besøg til noget særligt, vi går nemlig ikke på kompromis med service.

Mit eventyr med KIDZbyC startede som en fysisk butik i maj 2019.

Butikken ligger i Tønder/Sønderjylland, og er du i nærheden, så kig endelig forbi og se og føl varerne, og bliv inspireret af de lækre kombinationsforslag, du finder i butikken. Du kan også følge os på Instagram eller Facebook, hvor alle nyheder postes dagligt.

KIDZbyC sælger tøj til børn i alderen 0 til ca 14 år, men ikke nok med det, så forhandler vi også babylegetøj og småt babyudstyr. Derudover kan du finde gummistøvler både med og uden for.

Alle brands du finder hos KIDZbyC er danske designs. Du kan altid finde et stort udvalg af økologiske varer – og udvalget i butikken dækker både basis varer, uld, hverdagstøj og skal I til fest, kan I også finde et lækkert outfit til det, altid tilpasset sæsonen. I butikken finder du desuden brands, som ikke findes på webshoppen – eks Hummel.

Er du interesseret i at købe disse varer, da kontakt butikken

direkte på 42801089.

I slutningen af 2020 besluttede jeg, at nu var tiden kommet, hvor den fysiske butik skulle suppleres med en webshop, Dette giver muligheden for, at KIDZbyC kan komme ud til endnu flere kunder, og giver dig muligheden for at shoppe i fred og ro derhjemme, men stadig støtte en lille selvstændig butik.

Tak fordi du støtter – enten med et fysisk besøg eller online her i webshoppen !

Charlotte Bindesbøl Boldt