TM Tønder Håndbold tabte til bundprop

Arkivfoto: TM Tønder tabte mod bundprop. Foto: Flemming Andersen

TM Tønder var fredag aften i Odense, hvor bundproppen HC odense tog imod. TM Tønder satte sig straks på kampen og bragte sig foran 1-4. Et rødt kort til Teis Rasmussen vendte dog det hele på hovedet og med fem mål i træk kunne hjemmeholdet bringe sig på 6-4.

Dette fik TMT træner Michael Wollesen til at kalde til timeout og da Odense samtidig valgte at spille syv mod seks, gav det en masse nemme mål til især kontra stærke Jesper Redlefsen. TMT bragte sig således foran med 8-12, men det etablerede angrebsspil fungerede for en gangs skyld ikke og ved pausen stod der 12-12.

Efter pausen førte TMT 12-13 og 13-14, men herfra var det Odense der førte med 1-2 mål. De fortsatte deres syv mod seks spil, som TMT stoppede med at straffe og så kunne Odense køre sejren på 29-26 hjem, mod et TM Tønder hold der bare afsluttede for dårligt på de mange fine chancer de ellers tilspillede sig.

Næste uge går turen til Nordjylland, hvor Vendsyssel tager imod.

Kampreferat: Kim Møller