TM Tønder Håndbold henter ny stregspiller

Phillip Lyngby har underskrevet en 2-årig kontrakt og kommer til klubben fra Skive FH. Pressefoto

I bestræbelserne på at skabe en talentfuld og stærk trup til den kommende sæson, så er TM Tønder i fuld gang med sammensætningen af spillere. På stregpositionen kommer 22- årige Phillip Lyngby til klubben, efter de seneste to sæsoner at have spillet for Skive FH.

Om tilgangen af Phillip Lyngby siger sportschef Steen Thomsen:

– Phillip er for det første en spiller, der virkelig brænder for håndbolden og rent fysisk har han virkelig noget power. Han er en dygtig screeningsspiller, har et godt blik for spillet og så er han 2-vejs-spiller, som bl.a. kan dække på 3er positionen. Det betyder også, at vi har en forventning om, at Phillip vil få en vigtig rolle både i vores forsvarsdel og i vores kontrafase. Phillip har trods sin unge alder en god erfaring fra stærke klubber, ligesom han også flere gange har været udtaget til U-landsholdene. Phillip er en ambitiøs spiller, som kan lide at træne hårdt og han passer derfor perfekt ind i vores træningsmiljø, hvor han sammen med de mange andre unge spillere, vil komme til at give den fuld gas til træning og i kampe.

Endnu en spiller, som vi ser frem til at byde velkommen i TM Tønder

– 22-årige Phillip Lyngby startede håndboldkarrieren i hjembyen Hammel, men har kendskab til området, da han i skoleåret 2016/2017 var elev på Sportsefterskolen SINE. Senere har han spillet ungdomshåndbold i Bjerringbro/Silkeborg og startede som senior i 1.division for Skovbakken. Efterfølgende havde han en enkelt sæson i KIF Kolding, inden destinationen de seneste to sæsoner har været Skive FH.

– Vi ser det endvidere som et meget stort plus og i overensstemmelse med vores strategiske satsning, at Phillip ligesom som de fleste andre spillere i vores trup, har valgt at flytte til Tønder kommune, når kontraktperioden begynder.

– Vi håber således, at vore fans, sponsorer og andre samarbejdspartnere vil tage godt imod Phillip Han glæder sig til i de kommende to sæsoner at tørne ud for TM Tønder: – Gennem de snakke jeg har haft med klubben, så blev jeg hurtig klar over, at der var et godt match mellem mig og TM Tønder.

– Her er mange unge spillere, og jeg glæder mig til at blive en del af et ungt og talentfuldt træningsmiljø, hvor der tilmeld kommer en ny træner, der gerne vil give unge spillere chancen. Det er et spændende projekt i Tønder, hvor jeg som efterskoleelev på SINE tidligere har set en del kampe, og oplevet den fantastisk stemning i Tønder Hal 2. Det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg har en ambition om at få en masse spilletid, og en rolle på holdet, så jeg både kan udvikle mig som forsvars- og angrebsspiller, ligesom jeg både til træning og kamp vil være med til at videreføre den gode kultur i klubben.

Kilde: TM Tønder Håndbold