Tinglev Frivillige Brandværn Indgår samarbejde med OK

Udover Tinglev Frivillige Brandværn støtter energiselskabet OK omkring 2.800 klubber og foreninger i hele landet. Foto: Tinglev Frivillige Brandværn

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Tinglev Frivillige Brandværn hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra

Fra Tinglev dækker en række frivillige store dele af Sønderjylland, når det virkeligt brænder på. Her ligger nemlig Tinglev Frivillige Brandværn, hvor de omkring 25 frivillige brandmænd har base. Det er dog ikke kun når det brænder, at de frivillige brandmænd rykker ud, for netop denne brandstation har et par specialer. Det dækker over højderedning, afstivelse af bygninger, samt at frigøre fastklemte personer.

Derfor er ”bipperen” en fast del af brandmændenes hverdag, fordi de næsten altid har den på sig, og skal kunne forlade brandstationen i fuld udrykning, cirka 5 minutter efter bippet starter. Udrykningspligten er en hobby for flere af de frivillige, ligesom det sociale fællesskab er stærkt i brandværnet. Derfor mødes mange af brandmændene hver tirsdag til socialt samvær, hvor de ofte laver brandøvelser.

Vil man støtte Tinglev Frivillige Brandværn, kan det godt betale sig at tanke hos OK. Størrelsen på sponsorchecken afhænger nemlig af, hvor mange der ønsker at støtte foreningen gennem sponsoraftalen. Vælger kunderne at knytte OK´s app eller kort til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes.

Det nye samarbejde med OK Glæder Kent Iversen, der er vicekaptajn i Tinglev Frivillige Brandværn. Han udtaler:

”Vi får det basale udleveret, men det vi gerne vil have derudover, skal vi selv finansiere. Derudover, så vil vi gerne gøre noget socialt for vores brandmænd, som jo udfylder en vigtig rolle, helt frivilligt. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os i fremtiden.”

OK støtter kundens udvalgte forening med 5 øre per liter, når betalingen bliver gennemført med et OK-kort. Indtil 31.5 2024 er der dobbelt støtte, 10 øre per liter, hvis kunden bruger OK’s app til at betale.

Kilde: OK