Syd- & Sønderjyllands politi – Vi går tættere på – via Facebook

Facebook - nu kan du også møde Syd- & Sønderjyllands Politi på Facebook.Facebook - nu kan du også møde Syd- & Sønderjyllands Politi på Facebook.

Syd- og Sønderjyllands Politi er en geografisk set meget stor politikreds fra sydspidsen af Ringkøbing fjord og til nordenden af Als.

– Via de sociale medier kan vi komme endnu tættere på borgerne. 

Nu får Syd- og Sønderjyllands Politi endnu en platform, hvor vi kan berette om alt det, vi oplever, og som vi gerne vil dele med borgerne eller bede om hjælp til. Politikredsen går nemlig i dag, torsdag den 9. juni, på Facebook.

I forvejen er politikredsen med stor succes på Twitter, hvor vi har omkring tre millioner visninger om måneden og 94.000 følgere. Vi bidrager også til politiets fælles Instagram profil. 

– På Facebook har vi mulighed for at komme dybere ned i de enkelte emner, og da Facebook stadig er danskernes foretrukne sociale medie, kan vi her møde endnu flere borgere, siger politidirektør Frits Kjeldsen.

Omkring 65 procent af danskerne er hver dag på Facebook. 
Desuden kan vi på Facebook bede om borgernes hjælp, når vi har personer, vi eftersøger, sager hvor vi mangler vidner og meget andet.
Vi er sikre på, at vi kan få rigtigt megen god information fra brugerne. Vi ved også, at vi kan hjælpe med nyttig viden om, hvordan man undgår selv at blive offer for kriminalitet og ulykker.  

I tilfælde af farligt vejr, store ulykker eller andet kan vi supplere vores informationer på Twitter med opslag på Facebook.

Med tekst, fotos og videoklip vil vi fortæller om både dagligdagen og om de store begivenheder – som lige om lidt afviklingen af tredje etape af Tour de France fra Vejle til Sønderborg. I dag lægger vi blandt andet opslag ud om et par grimme ulykker to af vores motorcykelbetjente har været ude for, fordi biler trak ud i dem, og med baggrund i det de gode råd om, hvordan du opdager vores udrykningskøretøjer og hjælper dem på vej.

– Vi håber at møde så mange som muligt af jer på  http://www.facebook.com/sjylpoliti

Kilde: Syd- & Sønderjyllands Politi