Spørg bare løs! Nyt koncept skal få kommunens gæster til at føle sig endnu mere velkomne

Ferien banker på, og de første turister er ankommet til mange af kommunens feriesteder. Som noget nyt kan de nu stille lokale borgere spørgsmål om kommunen, da udvalgte borgere udstyres med et badge, som kort og godt inviterer til at spørge.

Natur, kultur, ferieoplevelser og aktiviteter er der masser af i Tønder Kommune, men engang imellem kan gæsterne godt have svært ved at finde rundt.

Den udfordring har en arbejdsgruppe taget på sig at løse og er kommet frem til en helt lavpraktisk løsning: En badge til de lokale borgere, der har tid, lyst og viden til at hjælpe med at svare på spørgsmål.

Konceptet er finansieret af Kulturelt Forum og gennemføres i et samarbejde mellem Kulturelt Forum, handelsstandsforeningerne i Tønder Kommune, Rømø-Tønder Turistforening og Tønder Kommune.

“Ask me – I’m local ” hedder initiativet. Det er søsat på baggrund undersøgelser, som viser, at danskerne godt kan komme til at fremstå lidt reserverede og tilknappede. Derfra udspringer ideen om at synliggøre de gode formidlere og ildsjæle, der findes overalt i kommunen, så gæsterne kan få hjælp og en god oplevelse.

Ser du en person med det grønne “Ask me – I’m local” badgen, er det en person udvalgt af samarbejdspartnerne, fordi de har en stor viden og er meget engageret i området.

Der er taler om personer, der gerne vil kontaktes af interesserede gæster.

Spørgsmål kan være om arrangementer, naturen, lokalområderne eller noget helt andet.  Det er ikke sikkert, de kan svare på alt, men så kan de henvise til andre. Tilbuddet er ikke forbeholdt gæster, men også lokale kan få bedre kendskab til Tønder Kommune ved at tale med de lokale badgebærere.

Så uanset hvor de kommer i by, på land og på ø, så vil kommunens gæster blive mødt af en gæstfrihed og entusiasme over alt.

Be the first to comment on "Spørg bare løs! Nyt koncept skal få kommunens gæster til at føle sig endnu mere velkomne"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*