Smagen suppen bedre når den er tilberedt ude i haven?

Mandag aften blev dagens suppe tilberedt i haven på det primitive murstens-komfur. Lavet af brugte mursten og fyret op med sankebrænde. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

Indrømmet.

En Outdoor Brickstove (udendørs murstenskomfur) er nemt lavet.

En rest mursten, et stykke metal-net som rist.

Brændet blev sanket i skoven.

Det blev ikke svampeføde.

Der tændes op, gryden stilles ovenpå.

Og ja, der skal efterfyldes med pindebrænde et par gange.

Og ja, gryden bliver sortsveden.

Den kommer nu heller ikke ind i køkkenet.

Suppen bliver hældt over på en “køkken-gryde”.

En smule besværligt.

Nok mest valget af den gryde, der for tid og evighed nu er forbandet til udendørs ophold.

Men det er hyggeligt selv en sen eftermiddag med en kølig vind fra vest.

Denne dag var det en hønsekødssuppe, der fik lov at buldre og dufte i haven.

Der er desværre ingen rester til fuglene mere.

Det kan de takke Arwos for.

Alle madrester ender nu i grønne poser inden det hele lander i miljøbeholderen.

Og ja, suppen smager bedre når er tilberedt ude i haven.