Selvstændig håndværker fra Aabenraa støtter sig til netværket Mand & Bil

Mand & Bil i AabenraaMikkel Christensen er uddannet klejnsmed og rørlægger, og arbejder også som havemand og handymand. I mere end tredive år har han været selvstændig håndværker. Nu arbejder han selvstændigt gennem Mand & Bil, der er et åbent netværk for selvstændige håndværkere. Pressefoto

Mikkel Christensen er uddannet klejnsmed og rørlægger, men arbejder også som havemand og handymand. I mere end tredive år har han været selvstændig håndværker for et hav af store virksomheder, men siden februar har han kun arbejdet gennem Mand & Bil, der er et åbent netværk for selvstændige håndværkere.

– Jeg har rodet med de store tal og opgaver i mange år nu, og det kan godt give lidt rynker i panden. Jeg er også 58 i dag og har brug for at tage den lidt mere med ro. Det kan også blive alt for dyrt på familiekontoen kun at tage de store opgaver, for der er ikke noget, der hedder, at man ikke kan arbejde i weekenden, fortæller Mikkel Christensen, som derfor i dag kun tager de opgaver, han kan overkomme og som passer ind i programmet.

– Jeg har en stor fleksibilitet i Mand & Bil, der også står til rådighed med alt fra juridisk bistand til at lægge øre til, hvis noget brænder på. Det er nogle gange meget bedre, end at det altid er konen, der skal trættes med den slags, griner Mikkel Christensen.

Mand&bil er et netværk af selvstændige virksomheder, der deler produktstandard og brand til gavn for både kunder og netværksmedlemmerne. En Mand&bil har altid solid erfaring med praktisk arbejde og håndværk. Læs mere på Mandogbil.dk