Open By Night i Tønder med DGI Natløb, Marieskole-suppe på gågaden og 10 Gode Smagsoplevelser

Tønder Handelsstandsforening afholder Open By Night i Tønder fredag den 29. september 2023 – arrangementet strækker sig fra Hostrups Hotel  og hele vejen gennem gågaden til KongChristian. 

Butikkerne har åbent fra kl. 10.00 – 21.00 den dag.  

Med temaet 10 gode smagsoplevelser for KUN kr. 100,- byder gågaden ind med lækre smagsoplevelser på GIN – VIN samt ØL herunder selvfølgelig SPECIAL-ØL. 

Lokale producenter samt butikker står klar på gågaden og foran Hostrups Hotel. 

Billetter til smagsprøverne kan købes hos KongChristian, Victoria, Hostrups Hotel, Norlyk Distillery samt MR Hoff fra den 19. september og naturligvis også under selve Open By Night-arrangementet. 

Natteløb i Tønder 

For første gang afholdes der et natteløb i Tønder – Det er DGI i samarbejde med Tønder Løbeklub, der står som arrangører. 

Tønder Natløb er for hele familien

Tag bare hele familien med denne fredag aften. Nyd byens stemning og deltag sammen med alle andre i denne hyggelige 5 km-tur 🙂

Tilmelding foregår lige her

https://www.sportstiming.dk/event/12882

Marieskolen stiller op i gågaden, hvor der er mulighed for at snakke med skolens ledelse og nogle af eleverne. – Kig ind i skolens pavillon mellem 17.30-20-30 og smag en lækker suppe, som skolens 7. klasse har lavet i faget madkundskab. 

Hos butikkerne vil der også være aktiviteter den aften bl.a har Imerco budt ind med forevisning af Pizza-fremstilling og brug af Air Fryer i madlavningen. 

Frivillig fredag er også på gågaden

Museum Wegners Venner og Foreningen til etablering af et museum for Hans J. Wegners Møbelkunst

Der vil også være I Wegners Fodspor ved Open By Night – mød op til afgang fra Østergade 4.