Nordborg: Sebastian Klein og Universe er et godt match på Naturens dag – se programmet her

Pressefoto: Universe

Lørdag den 9. september står i naturens tegn, når Universe på Nordals åbner for den traditionsrige ”Naturens Dag” og igen i år er det med en lang række udstillere, samt stjernegæsten Sebastian Klein, der vil underholde gæsterne med sit show.

Gæsterne i parken kan både møde og opleve den kendte skuespiller, tv-vært, foredragsholder og forfatter, når han først leverer et show, der handler om dyr og efter showet stiller op til ”meet and greet”.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ned til Universe Science Park, som jo egentlig gør det samme, som jeg har gjort hele mit arbejdsliv, nemlig at formidle igennem underholdning. Det skal være spændende og involverende at lære om naturen og dyrene. Og jeg vil forsøge at gøre mit show så overraskende og underholdende, som det er mig muligt på lørdag i parken”, udtaler Sebastian Klein.

En lang række af lokale og nationale udstillere, stiller op i mange forskellige boder med gode råd, oplevelser og smagsprøver. Weber inviterer gæsterne ind i deres inspirationsstand, hvor deres grilleksperter vil gennemgå flere af deres grill og give gode råd om den nye træpillegrill, steaks og temperaturer, samt forkæle de interesserede med smagsprøver. Lokale udstillere viser trælegetøj, fisker med magneter og lader gæsterne smage vin, snaps, frugt, te og meget mere. De mindre gæster får på lørdag også muligheden for, at komme helt tæt på mystiske ugler og hoppende kaniner og få en snak med personalet fra dyrehospitalet Alsia.

Program for lørdag den 9. september 2023

Alle stande er åben fra i parkens åbningstid kl. 10.00 til 17.00.

Sebastian Klein 11.00 – 12.00 (Science Show scene.)

Weber program:

12.00 – 12.30 SmokeFire mini Masterclass

13.30 – 14.00 Masterclass

15.00 – 15.30 SmokeFire mini Masterclass

OBS. Der kan forekomme pauser for udstillerne.

Kilde: Univers