Mød Frivilligcenter Tønder, Frivillighedsrådet og flere andre frivillige sociale foreninger til Open by Night fredag den 29. september i gågaden i Tønder

Fra venstre mod højre: Karin Müller Frivillighedsrådet og Sozialdienst Nordschleswig, Ditte Madvig Evald udviklingsmedarbejder Frivilligcenter Tønder, Jytte Evald Skærbæk Lokalråd, Ivan Jochumsen filialdirektør Nordea Esbjerg, Ribe, Varde, Grindsted, Katja Foverskov Quilty. Pressefoto.

– Vi er på gågaden mellem klokken 10 og 15 ved Open By Night i Tønder, og glæder os rigtig meget til at snakke med de mange, der kommer forbi,” siger Ditte Madvig Evald, der er udviklingsmedarbejder i Frivilligcenter Tønder.

Frivilligcenter Tønder har fået penge fra Nordea-Fonden til at lave forskellige aktiviteter i forlængelse af Frivillig Fredag, der er en national fejringsdag for frivillighed.

Startskuddet bliver netop på gågaden i Tønder fredag den 29. september.

– Vores overskrift er ’Frivillig fordi… og vi har lavet plakater med citater og billeder af frivillige, der fortæller hvorfor de er frivillige.

– Denne fredag vil vi også have postkort med, så de forbipasserende kan dele deres historier om frivillighed.” Plakaterne kan ses som en del af en udstilling i et af butiksvinduerne på gågaden fra den 29. september og de næste to uger frem.

Man kan se udstillinger i butiksvinduer i Skærbæk, Toftlund og Løgumkloster, hvor man også kan møde Frivilligcenter Tønder, Frivillighedsrådet og flere andre frivillige sociale foreninger i løbet af de to uger.

Kilde: Frivilligcenter Tønder