I morgen er der bilmesse i Rødekro – Oplev bl.a en genbrugsbil og find din nye el-bil på messen

Citroen Ami - genbrugsbilen kan opleves på messen. Det er Autohuset - Erling Høi-Nielsen, der har bilen med. Pressefoto

Lørdag og søndag den 12. + 13. marts kl. 10.00 lukkes dørene op til den store bilmesse hos  Compass Congress Center Rødekro.

Nyheder og top tilbud med ALT til og omkring køretøjer.

​CARS + MORE Auto Messe er mere end bare krom, lak og flotte fælger. Her præsenteres alt det nyeste indenfor  el – og hybridbiler, hverdags – og luksusbiler, atv ér og kabinescootere  samt en bred vifte af  udstillere med nyheder, top tilbud  og ekspertise inden for ladestande til el-biler, bilpleje, autoudstyr, bilforsikring, motorrens, autoleasing, bilglas, GPS-tyverisikring, rustbeskyttelse, garageporte, dæk, trailere, køreskole og meget mere. Messen giver  mulighed for at få et stort overblik over bil universets  mange muligheder og udbud.

Ideer – Information – Salg             

De besøgende kan komme tæt på alle de mange bil modeller, tilbehør og et udvalg af  atv´er  og kabinescootere. Her kan man sætte sig bag rattet i det måske kommende køretøj og få fagmæssig vejledning om teknik, tilbehør og muligheder. Messegæster bliver tilbudt prøvekørsel i el-biler, der er   præsentationer af et hav af spændende nyheder og lejlighed til at få gode tilbud fra de mange professionelle udstillere. Man kan nyde lyden i de nyeste musikanlæg, få tilbud på ladebokse, ladestandere og bilpleje,  få mere at vide om alt fra leasing til rustbeskyttelse, autoværksteder, garageporte, fælger & dæk, bilfinansiering & forsikring, motorrens, automekaniker uddannelse og m.m. En weekend i køretøjets tegn med rigtig mange muligheder for at gøre et godt køb.

​Praktiske oplysninger

Messen er åben begge dage kl. 10-16.  Billetter kr. 50,- kan købes ved indgangen. Man kan betale med kontanter og MobilePay.  Børn og unge under 16 år i selskab med voksne har gratis adgang.

COMPASS CONGRESS CENTER

Brunde Vest 17
DK-6230 Rødekro