Højer: Smag på Marsken lørdag den 24. september – se programmet her

Smag på Marsken byder på lokale fødevarer - producenterne viser frem og man kan også købe på udstillingen. Arkivfoto - 2019 - Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

Smag på Marsken er en fødevarefestival, der lokalforankret i Tøndermarsken.
Omkring 40 fødevareproducenter viser deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. Og de har gjort det et par gange med stor succes tidligere.

Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. Udover fødevarer vil vi i år have fokus på kunst og bygningskultur i Højer by.

I boderne kan du møde:

  • Art Jam
  • Agerskov Brændevinslaug
  • Backenholzer Hof
  • Bådebyggere
  • Cool Pingvin
  • Det lille Hotel
  • Det rullende madværksted
  • Digebageren
  • DK2020 Klimahandleplan
  • Fantastbryg
  • Foreningen Højer Vandtårn
  • Fylla Chokolade
  • Gedegaarden
  • Højer Byudvikling
  • Højer Efterskoles Madlinje
  • Højer Pølser
  • Højer Turist Forening
  • Høstkassen
  • Jernved Mejeri
  • Joldelunder Bioland-Bäcker 
  • Johannes Kaffebar
  • Kisbæk Gårdmælk
  • Kisbæk Slagter
  • Krogh Grønt
  • Land og Fritid
  • Lokale Landbrug
  • Madkulturen
  • Marsk Destilleriet
  • Marskprodukter
  • Masker i Marsken
  • Mogens Davidsen
  • Nationalpark Vadehavet
  • Naturmælk
  • Nordfriesische Lammkontor
  • Norlyk Distillery
  • Peders Fisk
  • Positively Produced
  • Rømø Honning
  • Rømø Is
  • Rømø Rejer
  • Rømø-Tønder Turistforening
  • Rømø Østers
  • Tønder Kommune – Bosætning
  • Tøndermarsk Initiativet
  • Vadehavs Spirits
  • Vestslesvigsk Bryghus
  • Vores Marsk
  • Vibegaard
  • Åens Fjerkræ

Smag på Marsken byder på lokale fødevarer – producenterne viser frem og man kan også købe på udstillingen. Arkivfoto – 2019 – Foto: Erik Egvad Petersen – www.sydnyt.dk

Året foreløbige program:

Se programmet her:


10.00
Åbning ved formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Tønder Kommune

10.00 – 17.00
Pladsens boder holder åbent

10.00 – 12.00
Blues i teltet ved Max Wolf

11.00
Slagtning af lam, vist og forklaring om dyrets forskellige udskæringer

11.00 – 17.00
Madværkstedet – sidste holdstart kl. 15.30

13.00 – 16.00
”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder

17.00
Tak for år. Vi ses igen lørdag den 23. september 2023

Se mere på: www.marsken.dk/smag-paa-marsken-2022/

Kilde: Smag på Marsken