Hekate – En “gudinde” er flyttet ind på gågaden i Tønder – Tattoo, piercinger samt krystaller, sten, røgelsespinde, og et kig ind i den spirituelle verden  

- Hos House of Hekate laver jeg tattoo samt piercinger, og er både registreret tatovør, og har hygiejnebevis, fortæller Sandra Christensen, der er indehaver af wellness-forretningen, der ligger på gågadens vestligste ende af Vestergade i Tønder.

Navnet “Hekate” er en gudinde. 

– Hos House of Hekate laver jeg tattoo samt piercinger, og er både registreret tatovør, og har hygiejnebevis, fortæller Sandra Christensen, der er indehaver af wellness-forretningen, der ligger på gågadens vestligste ende af Vestergade i Tønder.

Samtidig er der ikke så lidt af både en kunstner og designer i hende. Det kan man se på alle de skønne malerier, der er med til at pynte op.
Godt afskærmet kan man også se selve det område, hvor man kan få lavet sig en flot tattoo. 

– Der er fortsat mange, der gerne vil have lavet en tattoo, enten en lille een, som minde om et familiemedlem eller en af de store med et prægtigt motiv, som man selv vælger, fortæller Sandra Christensen, der er fra Tønder. 

– De prægtiige malerier, der kan ses på væggene er alle malet af Sandra Christensen selv og er også til salg.

Krystaller, sten og røgelsespinde       

I indgangspartiet kan man se og opleve ceremonielt udstyr, røgelse, sten og krystaller, tarot, færdiglavede “spell kits” og meget mere fra den spirituelle verden.

– Sten og krystaller kan være med til at skabe ro i ens tilværelse, fortæller Sandra, der også står for den afdeling af House of Hekate.

Hver sten og krystal-art har sine helt specielle egenskaber og kan enten hænges op i en pose eller placeres et strategisk sted for at virke. 

– Vi har også et stort og særdeles varieret udvalg indenfor bl.a Tarot og tilbehør, der kan hjælpe med at få de gode tanker frem og slippe det tunge. 

House of Hekate er også et kig ind i den spirituelle verden, der en del af wellness og en verden flere og flere åbner sig for. 

Se mere om House of Hekate på deres Facebookside: www.facebook.com/houseofhekatetoender