Haderslev: Programmet er klart til Teatret Møllens jubilæumssæson

Pressefoto

Teatret Møllen er klar til at løfte sløret for, hvilke forestillinger og arrangementer publikum vil kunne opleve på egnsteatret i sæson 2024/25. Det sker onsdag den 12. juni, hvor det nye program går i luften klokken 14.

Sæsonåbningen bliver samtidig begyndelsen på teatrets 50-års jubilæum, hvilket blandt andet fejres med en stor musikforestilling om Syd- og Sønderjylland.

Sæsonåbningen markeres på Møllepladsen foran teatret, hvor der fra klokken 14 til 16 er gratis pølser og is til de første 200 gæster. Her vil besøgende ligeledes kunne afhente et eksemplar af teatrets nye sæsonprogram, der indeholder alle kommende forestillinger og events, og der vil være mulighed for at tale med nogle af teatrets skuespillere og ansatte om Møllens kommende produktioner.

Det nye sæsonprogram vil fra den 12. juni klokken 14 ligeledes kunne ses online, hvor det også vil være muligt at downloade en digital version af selve brochuren.

Billetsalget til den kommende sæson på Møllen begynder fredag den 14. juni klokken 12, så potentielle teatergæster har god tid til at nærlæse programmet.

Kilde: Teatret Møllen