Bärbel Kock udstiller hos KunstPunkt i Augustenborg

UROBOROS-udstillingen kan opleves fra den 16.09. til den 25.09.22. Åbent alle dage kl. 11.00 -17.00.

Ferniseringen finder sted den 17.09. fra kl. 14.00.  Hendes nye bog ”Havens Kosmos” vil også blive præsenteret her for første gang.

Bärbel Kock vil være til stede alle dage og glæder sig til at byde de besøgende velkommen.

Der er gratis adgang. Adgangen er handicapvenlig.

Bärbel Kock er født på øen Rügen, men tilbragte sin barndom og ungdom i Flensborg og har boet i Bremen siden 1990.

Kunstneren har valgt UROBOROS som sin nye titel. Det betyder: slangen, der bider sig selv i halen, eller evighedens slange. I mange mytologier optræder den igen og igen med sin symbolik som et mytisk væsen, om end med forskellige navne. Den verdensomspændende Midgårdsorm fra den nordiske mytologi bider også sin egen hale.

Bärbel siger: – For mig og min kunst betyder det også, at hver dag er en ny begyndelse for min kreativitet – mine idéer, som hele tiden inspirerer mig til at skabe nye værker. Der er blevet skabt mange nye malerier og objekter, som vises sammen med etablerede værker i udstillingen på KunstPunkt.

Ofte skriver hun også tekster eller digte som supplement til dem.

Helt ny er oversættelsen af den lille bog Havens Kosmos des Gartens: på dansk ”Havens Kosmos”. Hendes tak for det vanskelige arbejde med oversættelsen til dansk, går til kunstnerkollegaen Ulrike Rasmussen.

Bärbel har brugt et helt år på at indfange blomsterne i sin have i deres bedste tid, og nedfælde dem i  akvarelfarver og skrive små tekster om dem.

Bärbel Kock er, udover sit medlemskab af KunstPunkt i Augustenborg, FFKK (Flensborg Fjords Kunst og Kulturforening) også med IASE (International Artists Society Europe).

Kilde: Kunstpunkt