Allan Bach Laursen er ny Chef for Drift og Beredskab Sønderborg

Den 1. maj 2024 tiltræder Allan Bach Laursen som Chef for Drift og Beredskab i Sønderborg Kommune. Han kommer fra en stilling som kontorchef i Odense Kommune.

Allan Bach Laursen tiltræder stillingen som Chef for Drift og Beredskab Sønderborg den 1. maj 2024 og kommer fra en stilling som kontorchef i Odense Kommune. Her har han gennem godt 10 år blandt andet haft ansvaret for drift af infrastruktur, drift af grønne områder, anlægsområdet samt drift og administration af de kommunale kirkegårde.

Sille Marcussen Dall, direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed, glæder sig over ansættelsen.

– Vi får med Allan Bach Laursen en chef, som har en stor ledelseserfaring og bred faglig indsigt i mange af de opgaver, som Drift og Beredskab Sønderborg løser. Samtidig har han stor erfaring med at drive en sammensat afdeling. Jeg ser frem til samarbejdet og glæder mig over, at Allan har valgt at komme til Sønderborg Kommune, siger hun.

Den kommende chef på Ingolf Nielsens Vej, hvor Drift og Beredskab Sønderborg har adresse, har en bred erfaring. Ud over sit job i Odense Kommune har Allan Bach Laursen inden haft lederstillinger ved Vej, Park og Natur i Lolland og Nyborg kommuner samt været leder af Forstområdet hos Banedanmark og arbejdet som distriktsvejingeniør i Vejdirektoratet. Allan Bach Laursen er oprindeligt uddannet som Skov- og Landskabsingeniør fra Københavns Universitet.

Glæder sig til at komme i gang

– Jeg ser rigtig meget frem til de nye og spændende udfordringer med at få den kommunale økonomi, innovation, bæredygtig udvikling og ressourcer til at hænge sammen i en spændende hverdag hos Drift og Beredskab Sønderborg. Det er et virkeligt imponerende og innovativt nyt driftscenter Sønderborg Kommune har skabt, hvor jeg vil bruge mine erfaringer, kompetencer og netværk til sammen med medarbejderne og lederne – at indhente de synergier og samarbejder, der ligger i en så stor og bred driftsorganisation.  Jeg glæder mig til samarbejdet med politikere, borgere, interne og eksterne samarbejdspartnere, som dagligt er afhængige af Drift og Beredskab Sønderborgs opgaveløsninger, siger Allan Bach Laursen.

Allan Bach Laursen bor sammen med Annette i Fåborg-Midtfyn Kommune og har to udeboende børn.

Kilde: Sønderboirg Kommune