Aabenraa Kommune: Aktiv Ferie 2022 – GRATIS – Tag ud og fisk

Tilmeldingen til Aktiv Ferie for børn i Aabenraa Kommune er startet - i Mjøls Lystfiskeri kan man fange sit livs fisk. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dkTilmeldingen til Aktiv Ferie for børn i Aabenraa Kommune er startet - i Mjøls Lystfiskeri kan man fange sit livs fisk. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

I sommerferien afholder Kultur og Fritid i Aabenraa Kommune Aktiv Ferie for alle skolebørn mellem 0. og 9. klasse.  

Det er kommunens foreninger, institutioner og øvrige aktivitetsudbydere, der tilbyder at lave nogle sjove, spændende og udfordrende aktiviteter for dig og dine venner.

Aktiviteterne foregår forskellige steder i kommunen, og du kan deltage uanset, hvor i kommunen du bor. Nogle af aktiviteterne er dog målrettet bestemte aldersgrupper. Det er gratis at deltage i de fleste aktiviteter, men ved nogle af aktiviteterne er der en deltagerbetaling. Du vil kunne se aktiviteterne ultimo maj måned. Der udsendes postkort til samtlige skoleelever i kommunen omkring den 1. juni. Postkortet vil henvise til Aktiv Feries hjemmeside, hvor man kan se alle ferietilbuddene og tilmelde sig aktiviteterne.

Kommunen sørger ligeledes for at formidle aktivitetstilbuddene ved at udsende en e-mail til samtlige skoler i Aabenraa Kommune. I denne mail henvises der til Aktiv Feries hjemmeside. Skolerne lægger denne oplysning ud på AULA, og her kan forældre og børnene se, hvilke aktiviteter der er i sommerferien.

Tilmeldingen til Aktiv Ferie for børn er startet. Der er er slut for tilmelding den 20. juni.

Tag ud og fisk er en af mulighederne

Tag ud og fisk i ”Put and Take-sø” i Mjøls. For børn i 0.-9. klasse i følge med en voksen. I skolernes sommerferie fra og med 25. juni til og med 7. august 2022.
Fra en time før solopgang til en time efter solnedgang.

Billetten gælder kun for børn på en valgfri dag i perioden 25. juni til 7. august.
Læs mere og køb billet her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/goj0loyzgb

Sted: Mjøls Lystfiskeri, Arnhøjvej 2, Mjøls, Rødekro, 6230

Arrangør: Aabenraa Bibliotekerne

Kontaktperson: Thomas Heisel – tlf: 40348601

Medbring: Eget fiskeudstyr. 

Tilmelding her.