Aabenraa: Et brag af en 80’er fest indtager Gazzværket

Oplev 80èr fest på Gazzværket - Pressefoto

Hit med 80’erne har nu holdt sig flyvende i 30 år. I 2022 er Hit med 80’erne derfor påjubilæumsturné rundt i hele Danmark og kan opleves på Gazzværket i Aabenraa lørdag den 19. marts.

Stadig med sangene, historierne og anekdoterne fra 1980’erne på sætlisten. Stadig med fest, fællessang og fællesskab som overskrift.Det er snart mange år siden, at Hit med 80’erne etablerede sig som Danmarks mest populære80’er-band. Glæd dig til en aften i selskab med for eksempel Tøsedrengene, Dodo & TheDodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2 og Danseorkestret. Hit med 80’erne spilleralle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang.

Og stadig gør det i dag.

Og sendersamtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det helemuligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Menorkestret kan først og fremmest selv og de glæder sig til at se jer derude…“Hvem kan ikke synge med på “Indianer”, “Jeg Elsker Dig” og “Afrika”. Sange som mangedanskere har et særligt forhold til og som på en eller anden måde er uopslidelige, og det ernetop det herlige ved Hit med 80’erne. Det bliver helt sikkert en festlig aften, hvor publikumslet ikke kan lade vær’ med at synge med og det fantastiske er, at vi igen må synge med nu,hvor corona-restriktionerne er ophævet,” siger Morten Vilhelm, chef for Aabenraa Live. Hanfortsætter; “Fællessang og fællesskab er netop det, som gør livemusikken til noget særligt.Aabenraa Live har fået gang i billetsalget igen og det glæder mig, at der igen er opbakning tilkoncerterne“.

Køb billetter til koncerten via www.aabenraalive.dk

Kilde: Aabenraa Live