Aabenraa Bibliotekerne: – Vi søger borgere over 60 år til projekt Sammen om verdensmål

Vær med til at gøre en forskel hel lokalt, når Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse inviterer til et uformelt møde om FN’s verdensmål. Målet er at skabe lokale fællesskaber, der er med at gøre verden bedre. Pressefoto

Vil du være med til at gøre en forskel? Sammen kan vi i fællesskab omsætte FN’s verdensmål til lokale handlinger, som kan være med til at inspirere andre til bæredygtige aktiviteter.

Kom til et uformelt møde på Aabenraa Bibliotek, torsdag d. 17. marts mellem 14.00 og 16.00, og vær med til at starte en samtale om FN’s verdensmål, og hvordan vi, i fællesskab, kan gøre en forskel.

FN’s verdensmål kan virke fjerne og uoverskuelige, men du kan faktisk gøre en forskel, helt lokalt, og på en meningsfuld måde.

Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse søger dig, der er over 60 år, og som er nysgerrig og har lyst til at være med i et handlende fællesskab for en mere bæredygtig verden. Et fællesskab der er drevet af dine egne interesser, præferencer og oplevelser plus den lokale virkelighed.

Det kan fx være at undgå madspil, reparerer i stedet for at købe, eller arbejde mod en bedre biodiversitet. Du har sikkert nogle andre og spændende vinkler.

Sammen med biblioteker over hele landet, er Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse en del af projektet ”Sammen om verdensmål”. Projektet handler om at udvikle lokale fællesskaber, som bidrager til et eller flere af FN’s verdensmål.

Meld dig til eller hør mere hos Sidsel Bille Risgaard fra Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse på sbri@aabenraa.dk eller 2370 5266. Læs mere på www.sammenomverdensmål.dk.

Kilde: Aabenraa Biblioteker