VUC Syd: IBC og Det Blå Gymnasium Tønder indgår samarbejde om uddannelser

Samarbejder om VUC Syd-uddannelser i Tønder: Carsten Eriksen fra Blå Gymmnasium i Tønder og Jens Gamauf Madsen fra IBC. Pressefoto

Det Blå Gymnasium Tønder varetager fra dags dato undervisningen på de tidligere VUC Syd uddannelser i Tønder.

Det er resultatet af en samarbejdsaftale mellem Tønder Handelsskole og IBC, der som følge af VUC Syds konkurs har overtaget udbudsgodkendelserne fra VUC Syd.

Det Blå Gymnasium Tønder overtager HF-enkeltfag, Almen Voksenuddannelse (AVU), Forberedende Voksenuddannelse (FVU) og Ordblindeundervisning (OBU) i Tønder.

Samarbejdsaftalen glæder direktør for Det Blå Gymnasium Tønder, Carsten Uggerholt Eriksen:
”Vi er meget glade for det samarbejde, som vi har indgået med IBC omkring varetagelsen af udbuddet for VUC-aktiviteterne i Tønder. Som lokal skole, ser vi det som vores vigtigste opgave, at sikre et bredt uddannelsesudbud i og for lokalområdet. Derfor er det også meget glædeligt, at vi hurtigt har udbygget vores gode relationer og samarbejde, og indgået en aftale med IBC omkring den videre drift i Tønder – til gavn for områdets uddannelsessøgende.”

Kursisterne vil i løbet af få dage få information om tidspunkt og dato for deres opstart. Kursisterne bliver også en del af det gode uddannelsesmiljø på Campus Tønder, og vil derfor komme i et attraktivt studiemiljø, hvor de også vil kunne benytte nye og moderne faciliteter som multihal, motionscenter, padelbane, kunstgræsbane osv.

Administrende direktør for IBC, Jens Gamauf Madsen, er glad for det nye samarbejde:
”Vi har i forvejen en god relation til Det Blå Gymnasium Tønder, og vi er meget glade for, at de fremadrettet vil løfte de samlede VUC-aktiviteter i Tønder, så vi fortsat sikrer et godt uddannelsestilbud og sikrer den lokale forankring. Der er et godt studiemiljø på Campus Tønder, og som VUC-kursist vil man opleve, at man går i et godt miljø. VUC-uddannelserne vil bo sammen med andre uddannelser, men vil stadigvæk være deres helt egne.”

Nuværende kursister orienteres særskilt om opstart. Har du henvendt dig om opstart kontakter vi dig hurtigst muligt. Ønsker du at starte på VUC i Tønder kan du kontakte Carsten Eriksen på nedenstående nummer.

Spørgsmål til overstående kan rettes til direktør på Det Blå Gymnasium Tønder, Carsten Eriksen, mobil: 40 79 78 85

Kilde: Det Blå Gymnasium