For 7. gang viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver.
Det sker lørdag den 23. september 2023.
Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus.
Der vil være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.
I år igen bliver der mulighed for at komme i madværkstedet sammen med de dygtige madhåndværkere Mads, Søren og Keld.
Madværkstedet giver alle en mulighed for at skabe nærværende, inddragende og lærerige madaktiviteter
med fokus på gode lokale råvarer, tilberedningsmetoder og grundsmage.
Faciliteter, råvarer og kokke samt service stilles gratis til rådighed.
Dagens Program
10.00 Åbning ved borgmester Jørgen Popp Petersen, Tønder Kommune
10.00 – 17.00 Pladsens boder holder åbent
10.00 – 12.00 Blues i teltet ved Max Wolf
11.00 Slagtning af lam, vist og forklaring om dyrets forskellige udskæringer
11.00 – 17.00 Madværkstedet – sidste holdstart kl. 15.30
12.30 – 13.15 Indvielse af Tøndermarsk Initiativet (Torvet)
13.00 – 15.00 Lammemenu ved Steffen Snitgaard
13.00 – 16.00 ”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder
15.30 – 17.00 Koncert med Mads Langelund
17.00 Tak for år. Vi ses igen lørdag den 21. september 2024
Foreløbig deltagerliste 2023
Listen vil løbende blive opdateret
Naturvejledere Hans og Bo Tonnesen
Trio Jazz
Kilde: Smag på Marsken