Vi jagter tilbud som aldrig før – denne uge er der havregryn til kr. 5,- for et kilo i Gram

Tilbudsaviserne fra Netto, Fakta, Rema 1000, Lidl og ABC Lavpris bliver nøje gennemlæst hver eneste uge, og skulle den ikke havne i postkassen, så kan man omgående se reaktionen i de sociale medier.

Og rigtig mange henter app`en fra de forskellige lavpris-supermarkeder og er på den måde særdeles godt orienteret om priserne på æg, mælk, smør, brød, mel og mange af de andre dagligvarer.

ABC Lavpris, der bl.a ligger i Gram i Haderslev Kommune kører hver uge ekstra gode tilbud, hvor den i forvejen lave pris, får et ekstra spark nedad.

– Ugens tilbud i din lokale ABC Lavpris butik kan altid findes på hjemmesiden, via ABC Lavpris App, på Facebook og så kan man abonnere på tilbudsavisen så man får den i sin mail-box.

God grund til at jagte tilbud på dagligvarer – varer steget med 11,4%

Og forbrugerne har al mulig grund til at jagte de gode tilbud.

Danmarks Statistik oplyser: I maj 2022 steg det samlede forbrugerprisindeks med 7,4 pct. i forhold til samme måned året før. I april var den tilsvarende stigning 6,7 pct. Det er den højeste årsstigning i forbrugerprisindekset siden maj 1983, hvor årsstigningen var 7,6 pct. Det er i høj grad prisændringer inden for varer, der hæver årsstigningen i forbrugerprisindekset. Varer er i gennemsnit steget 11,4 pct. det seneste år, og det er den højeste årsstigning siden februar 1982, hvor årsstigningen var 13,2 pct. 

Kilde: Danmarks Statistik – ABC Lavpris