TØNDER: VERDENS BEDSTE MORGEN 2020 PÅ FREDAG

Realdania er igen i år sponsor for Verdens Bedste Morgen. Fredag den 4. september står frivillige klar i hele Danmark til at uddele chokolade og konstruktive nyheder om verdens store fremskridt.

Den 4. september går tusindvis af frivillige på gaden i hele landet for at uddele Verdens Bedste Nyheder-aviser til alle de morgenfriske, der er på vej på arbejde, i skole eller til uddannelsesinstitutioner.

– Vi sponserer eventet, som i år har fokus på alle de nye projekter og politiske tiltag, som viser, at verden både kan beskytte og genoprette naturen og skabe bedre og sundere liv for alle mennesker, så vi kan nå verdensmålene inden 2030, lyder det fra Realdania.

– Fredag den 4. september 2020 mellem klokken 7-9 møder vi igen morgenfriske danskere på farten med en Verdens Bedste Nyheder-avis. På en lang række af uddelingssteder rundt om i landet sørger koordinatorer for at finde frivillige til at dele aviser ud til Verdens Bedste Morgen. Det er privatpersoner, civilsamfundsorganisationer, erhvervsliv, skoler og uddannelser, der gør det muligt at få Verdens Bedste Nyheder bragt udover hele landet. Koordinatorene finder frivillige, har kontakt med Verdens Bedste Nyheder, planlægger og afvikler Verdens Bedste Morgen på et uddelingssted.

I Tønder uddeles avisen og et stykke chokolade hos Kvickly Tønder på Plantagevej fra kl. 07.00 – 09.00 i morgen fredag den 4. september.

Be the first to comment on "TØNDER: VERDENS BEDSTE MORGEN 2020 PÅ FREDAG"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*