TØNDER: Tønder Kommune søger personale til Corona-beredskab

Corona-epidemien kan komme til at sætte det lokale sundhedsvæsen under pres. Derfor søger Tønder Kommune nu personale til et corona-beredskab.

Corona-epidemien i Danmark er nu i sin tredje uge. Trods Regeringens tiltag for at mindske smittespredning, forventes det, at mange vil blive smittet med COVID-19 de kommende uger.

Det kommer til at sætte sundhedsvæsenet under pres, hvor der kan blive behov for ekstra hænder indenfor især senior-, sundheds- og socialområderne.

Derfor søger Tønder Kommune nu personale til et Corona-beredskab.

– Vores ansatte i kommunen har travlt og gør en fantastisk indsats for vores borgere. Men da situationen omkring COVID-19 udvikler sig fra dag til dag, kan vi med tiden få brug for ekstra personale til at opretholde de vigtige funktioner i hjemmeplejen, hjemmesygeplejen, i vores specialiserede dagtilbud og i vores botilbud for børn, unge og ældre, fortæller borgmester Henrik Frandsen i en pressemeddelelse i dag, og fortsætter:

– Derfor: Har du en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund, og mulighed for at give en hånd med, så vil vi gerne høre fra dig. Dit bidrag kan blive helt afgørende for, at vi kan hjælpe alle i hjemmehjælpen, på vores plejehjem og vores socialt udsatte godt igennem denne helt ekstraordinære situation.

Til formålet har Tønder Kommune oprettet en jobbank, hvor man kan oprette sig, hvis man vil stå til rådighed. 

Bliver registreret i jobbank
Alle, der har en faglig baggrund som sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, pædagog eller pædagogisk assistent kan melde sig i til corona-beredskabet i jobbanken.

– Det har ingen betydning, om du er efterlønner, pensionist, studerende, ledig eller på anden måde er ude af faget – alle hænder kan måske gøre en forskel, forsikrer Henrik Frandsen. 

Når man har tilmeldt sig jobbanken på toender.dk/job bliver man i første omgang blot optaget i jobbanken. Hvis der bliver brug for en med de kompetencer, man har registeret i jobbanken, bliver man kontaktet af Tønder Kommune.
 

Hvis man bliver indkaldt til corona-beredskabet, får man løn for sin indsats i overensstemmelse med overenskomsten på området.

Be the first to comment on "TØNDER: Tønder Kommune søger personale til Corona-beredskab"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*