TØNDER KOMMUNE: Tønder Havekreds arrangerer online plantemarked

bdr

Tønder Havekreds afholder normalt sit forårsplantemarked den sidste lørdag i april. I år er det den 25. pril. Men, på grund af Corona smittefaren er det ikke muligt.

I stedet har Tønder Havekreds valgt at oprette et digitalt plantemarked. 

– Forstået på den måde, at vi, Tønder Havekreds, opretter en køb og salg gruppe på Facebook,udtaler formanden Maj-Britt Petersen – og fortsætter:

– Da vi så os nødsaget til at aflyse vores plantemarked, som vi jo afholder i samarbejde med Tønder Handelsstandsforening, er der en del stadeholdere, der jo desværre står med en del planter fremdyrket til lejligheden. Og hvordan kommer man af med så mange planter?

– Så vi lagde hovedet i blød, og fik ideen til Tønder Kreds’ online plantemarked. Det er at finde under dette navn på Facebook, fortæller Maj-Britt Petersen, formand for Tønder Kreds. – Her kan stadeholderne så lægge deres plantebilleder op, eller bare tekst og pris. Køberne vil kunne kontakte sælgerne og aftale nærmere for afhentning eller udbringning.

Gruppen vil først åbne for aktiviteter den 25. april kl. 10.00 ligesom vores almindelige plantemarked. Og det koster selvfølgelig heller ikke noget at bruge online plantemarkedet. Om gruppen skal fortsætte efter plantemarkedet den 25. april, har vi endnu ikke taget stilling til. Lad os nu først se hvad stadeholdere og publikum siger til ideen, slutter formanden Maj-Britt Petersen.

Be the first to comment on "TØNDER KOMMUNE: Tønder Havekreds arrangerer online plantemarked"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*