Tønder: Gratis koncertoplevelse med Poul Krebs

Pressefoto 4+

4+ inviterer til at skyde de fire dage før Tønder Festival i gang med en stor, gratis åbningskoncert søndag d. 21. august ved friluftsscenen i Bank Parken, når Poul Krebs m. band gæster Tønder.

Dørene åbnes allerede kl. 13.30.

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer. Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben, og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.


Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i langt over en million eksemplarer. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Krebs er en af poprocks bedste iagttagere – en evne som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.

Arrangeret i samarbejde med Sundhed, Kultur & Frivillighed , Tønder Kommune.

Kilde: 4+