Tønder Festival 2024: Efterskoleelev designer årets T-shirt

Årets Tønder Festival T-shirt 2024 blev præsenteret ved Open By Night/Ginfestival på gågaden i maj måned i år. Foto: Eriok Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

En ny T-shirt er skabt via Tønder Festivals samarbejde med Højer Design Efterskole.


Ligesom i 2023 har Tønder Festival i år arbejdet sammen med Højer Design Efterskole om trykket til årets T-shirt. T-shirten er designet af Jonathan Dam Gebel fra årgang 2023/2024. Designet er udvalgt, fordi det indeholder mange elementer forbundet med Tønder Festival: Tønders vartegn vandtårnet, en guitar og festivalens 50-års jubilæum.

Desuden symboliserer designets moderne udtryk festivalens udvikling. Designet er inspireret af sportsverdenen, som ligesom festivalen har grobund i det stærke fællesskab om en fælles passion.

“Det har været både sjovt og spændende at udarbejde årets design og samarbejde med Tønder Festival. Jeg har forsøgt at skabe et design, som appellerer til alle aldre. Samtidigt har jeg ønsket at kombinere Tønder by med musikken ved at bruge Tønders vandtårn som en guitar. Jeg synes, jeg er kommet i mål med det, jeg ønskede, og er blevet rigtig glad for resultatet,” siger Jonathan Dam Gebel.

T-shirten – samt andet merchandise for 2024 – kan købes hos Sport24 i Tønder, på webshoppen og på festivalpladsen.

Tønder Festival afholdes 21. 22. 23. 24. august 2024

www.tf.dk

www.facebook.com/tonderfestival

Twitter: @tonderfestival

Instagram: TONDERFESTIVAL

Billetsalg på www.tf.dk

Kilde: Tønder Festival