Tønder Festival 2022: Det summer af aktivitet op til festivalen med 4+

Konceptet 4+ tilbyder også i år arrangementer med kultur, natur, smag, historie og meget mere som optakt til Tønder Festival 2022.

Musikken ikke det eneste, publikum på Tønder Festival kan opleve. I 2022 vil Tønder-området summe af aktivitet i fire dage op til Tønder Festival, når det populære koncept 4+ tilbyder arrangementer i dagene 21., 22., 23. og 24. august.

Fire dage med arrangementer
4+ er oplevelser i form af arrangementer, der repræsenterer en vifte af  tilbud inden for kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker. Alle oplevelsesture er med professionelle guider.

Sæler, kunsthåndværk og whisky
I år skydes 4+ i gang med en stor, gratis åbningskoncert i Tønder søndag 21. august. De følgende dage er programmet sammensat, så festivalgæster og lokale borgere har mulighed for at opleve Tønderegnens mange historier og seværdigheder.

Glæd jer til: En sælsafari, 4+ Pubquiz, besøg hos spændende kunsthåndværkere i Marsken, En Wegner-byvandring, et besøg hos Marskdestilleriet, en aften om den sønderjyske madkultur, 4+ Hammerslagskonkurrence og ikke mindst en eksklusiv whiskysmagning – for blot at nævne nogle af programmets forskellige arrangementer.

Køb billetten her

Kilde: 4+